Hesabım
    Şevval Sam Firar'da [VIDEO]

    Firar Şevval Sam'ı konuk ediyor..

    Sezon başından beri ekranda olan Star dizisiFirar yeni yılda da yayınlanmaya devam ediyor. Şimdiye kadar 15 bölümü yayınlanan dizinin, yarın akşam yayınlanacak olan 16. bölümünde izleyicilerine güzel bir sürprizi var.

    Başrollerinde Caner Cindoruk, İsmail Hacıoğlu, Ece Çeşmioğlu ve Engin Şenkan'ın paylaştığı Firar salı akşamı ekrana gelecek bölümünde ünlü sanatçı Şevval Sam'ı konuk olarak ağırlayacak. Son zamanlarda oyunculuktan ziyade müzikle ilgilenen Şevval Sam dizide sevilen bir türküyü de seslendirecek.

    Firar'ın 16. bölümünde; Nadir, uğradığı ihanetin acısıyla baş edememektedir. Artık hayatında Bahar diye birisi yoktur. Civan ise amacına ulaşmıştır. Nadir'i yakalayamasa da onu can evinden vurmuştur. Bahar Civan'ın tehditlerine boyun eğdiği için çok pişmandır, ama artık geri dönülmez bir yolda yalnız kalmıştır.

    Diziye konuk olacak Şevval Sam'ın yanısıra iki yeni oyuncu daha dahil oldu. Necip Memili ve Duygu Çetinkaya da önümüzdeki bölümlerde Firar'a katılıyor. Necip Memili Fikret karakteriyle, Kuzu Ekrem'in kardeşi Betül'ün çalıştığı Türkü Bar'ın sahibini canlandıracak. Duygu Çetinkaya ise Betül karakteri ile izleyicinin karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top