Hesabım
    Bir Erkek Bir Kadın'da Değişen Sadece Kanal

    4. sezonun yeni bölümleri ile perşembe akşamından itibaren Star'da..

    Bir Kadın Bir Erkek yeni kanalına ilk kez perşembe akşamı yayınlanacak bir bölümle merhaba diyecek. Dizinin adı artık orijinalinde olduğu gibi "Bir Erkek Bir Kadın". Dizinin yapımcısı ve genel yönetmeni Müge Turalı hayranların içine su serpecek açıklamalarda bulundu.

    Aşkın en komik halini sıradışı bir formatla ekrana taşıyan, 2008'den bu yana dört sezondur yayınlanan dizi uzun yıllardır yayınlandığı özel TV platformundan, ulusal bir TV kanalı olan Star'a taşınıyor. 

    Dizinin Genel Yönetmeni Müge Turalı, Star'a transfer ile ilgili olarak "Yeni kanalımız, uzun zamandır ulusal bir kanalda yayınlanmamız konusunda bizden talepte bulunan fanatik izleyicilerimizi, özellikle bizi internetten takip etmeye çalışan üniversite öğrencisi izleyicilerimizi memnun edecektir. Kimsenin endişelenmesine gerek yok. Dizimiz bugüne kadarki içeriğinde ve formatında, aynı kalitesinde devam edecektir. Özetle her şey aynı, kanal farklı." açıklamasında bulundu.

    1 Erkek 1 Kadın, yeni yılda her hafta aynı içerik ile Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri saat 23:00’dan sonra Star ekranlarında yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top