Hesabım
    Yakında "Uçurum"

    Atv ekranlarında yeni dizi..

    Yakında Atv ekranlarına gelecek olan Uçurum, uçurumun eşiğindeki hayatları evlerimize taşıyacak. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin senaristi Ezel'in senaristlerinden Kerem Deren.

    Şubat ayında ekrana gelecek olan dizi Moldovya, Ağrı ve İstanbul'da geçiyor. Dizinin Moldova ve Ağrı'da yapılan çekimleri tamamlandı. Ağrı'daki çekimlerde bulunan dizinin başrol oyuncularından Mehmet Ali Nuroglu'nun canlandırdığı Adem karakterinin askerlik dönemi çekimleri yapıldı. Moldovya'da ise dizide iki kardeşi canlandıran İtalyan oyuncular Lavinia Longhi ve Denise Capezze'nin sahneleri tamamlandı.

    Uçurum, Moldovya'da tıp eğitimi alıp, maddi yetersizlikler dolayısıyla kardeşi ile Türkiye'ye gelen Eva ve Felicia'nın yardımsever bir insan olan taksici Adem ile çakışan hayatlarını ekrana getirirken, günlük hayatın görünmeyen arka penceresine de ışık tutacak.

    Uçurum'da Mehmet Ali Nuroğlu, Lavinia Longhi ve Denise Capezze'nin yanı sıra Selçuk Yöntem, Erdal Yıldız, Esra Ronabar, Enis Arıkan, Duygu Yetiş, Alican Albayrak, Akın Saatçi, Şükrü Özyıldız, Zeynep Köse, Ozan Uygun ve Kaya Akkaya da rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top