Hesabım
    Cihangir'de Sahibinden Kelepir

    Yalan Dünya'dan kiralık, ortak kullanımlı teras..

    Son zamanlarda artık bizim dizilerimizde viral çalışmalar yapıyor, tahmin etmediğimiz yerlerde karşımıza çıkıp gülümsetebiliyor. Bunun son örneklerinden birini Yalan Dünya ile yaşıyoruz. Gülse Birsel'in cuma akşamı başlayacak olan yeni komedi dizisinin konusunu biliyorsanız bir kiralık ilanı olarak verilen bu ilan size pek de yabancı gelmeyecektir.

    İlk bakışta emlak sitesindeki sıradan bir ilan gibi duran; "Cihangir'de ortak teraslı, çok amaçlı, çok eşyalı, uygun daire" ilanı biraz daha dikkatle incelendiğinde Yalan Dünya ile ilişkilendirmemek için hiçbir sebep kalmıyor. Zira Yalan Dünya da Cihangir'de bir apartmanın çatı katında, aynı terası paylaşmak zorunda kalan iki ailenin maceralarını anlatıyor ve apartmanın adı da Dünya Apartmanı.

    "Cihangir'de ortak teraslı, çok amaçlı, çok eşyalı, çok uygun daire. 4 oda 1 salon salomanje ve leb-i derya teras. Terastan ısıtmalı. Boya, cila istemez; bavulunu getir yerleş." bilgisini içeren ilanın detaylı bilgi için tıklayınız linki ise; Yalan Dünya'nın Kanal D üzerindeki sayfasına gidiyor ve üzücü haberi veriyor: "Üzgünüz ama tutuldu."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top