Hesabım
    80'lerden Şarkılı Tanıtım [VIDEO]

    Sezen Aksu'nun Olmaz Olsun'u ile renklenen Seksenler'den ilk görüntüler..

    Önümüzdeki günlerde TRT'de yayına başlayacak olan nostaljik dizi Seksenler, o günlerden bugünlere değin geçen 32 yıllık geçmişin ve değişimin hikayesini anlatacak. Klasik bir Türk ailesi üzerinden ilerleyecek olan dönem sit-com'u Seksenler, aklınıza gelebilecek her türlü değişimi diziye aktaracak.

    Merdaneli çamaşır makinalarından, üstüne kestane pişen sobalara, pul yapıştırılıp gönderilen mektuplardan, anket defterlerine, siyah önlüklerden, vatkalı ceketlere, kabarık permalı saçlardan, gazozuna oyunlara kadar o yıllara dair aklımızda, hatıralarımızda ne varsa ekrana getirecek olan 80'ler'in başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Yasemin Conka, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık, Pelin Akil, Serhat Mustafa Kiliç ve Vural Çelik rol alıyor.

    Dizi için özel olarak hazırlanan sokak dekoru, gerçeğinden ayırt edilemeyecek kadar ince ayrıntılarla hazırlanmış. O yıllarda genç bir aile olan Özdemir Ailesinin hikayesini anlatan dizinin tanıtım videoları da dikkat çekiyor. Dönemin popüler şarkılarının fon olduğu tanıtım kliplerinden birine Sezen Aksu'nun Olmaz Olsun'u eşlik ediyor.

    Seksenler

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top