Hesabım
    Kuzey Güney'de Bu Hafta [VIDEO]

    Cemre ile Güney arasında neler oluyor?

    Bu hafta 19. bölümüyle ekrana gelecek olan Kuzey Güney'de dengeler yine değişiyor. Kuzey'in Mersin'deki düğünü Cemre'nin ve Güney'in bazı gerçeklerle yüzleşmesini sağlarken, Kuzey'in gittikçe kendinden uzaklaşmasına sebep oluyor.

    Yazının devamı 19. bölümle ilgili bilgiler içermektedir..

    Banu, Cemre'nin de Mersin'e gittiğini öğrendiğinde bu durumun kendisinden bilinçli olarak saklandığını farkeder ve Cemre'yi yeniden bir tehdit olarak görmeye başlayarak önlemlerini alır. Cemre Kuzey'e itiraf edemediği duygularla boğuşurken, Güney bu durumdan oldukça etkilenir ve Cemre'nin ilgisini yeniden kazanmak için ona yaklaşmaya çalışır. Ancak Cemre'nin Güney'e yüz vermeye hiç niyeti yoktur, onun yerine güzel bir ders verir. Simay'ın şahit olduğu bu durum güzel bir koz olarak Simay'ın belleğindeki yerini alır.

    Güney ve Banu'nun kurdukları tatlı işi çok hızlı bir şekilde büyümeye devam etmektedir. Her geçen gün istediklerini yaptırdıkça aileye iyice kendini kabul ettiren ve güçlenen Simay sonunda Zeynep'in karşısına dikilir. Ancak Simay Banu'yu karşısına almakla hata yaptığının farkında değildir. Banu'nun hamleleri ile Zeynep ve Kuzey günler sonra bir araya gelir..

    Bölümden fotoğraflar için tıklayın..

    Kuzey Güney

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top