Hesabım
    Kuzey ile Zeynep Bu Hafta Başbaşa [VIDEO]

    Kuzey Güney bu hafta 20. bölümüyle ekrana geliyor..

    Kuzey Güney'de bu hafta Kuzey ile Zeynep, Banu'nun oyunu ile Antalya'ya doğru havalanıyorlar. Peki geride kalanlar ne yapıyor?

    Yazının devamı 20. bölümle ilgili bilgiler içermektedir..

    Kuzey ve Zeynep uçakta karşılaştıklarında ikisi de birbirlerinin oraya nasıl geldiğini anlamaya çalışırlar. Zeynep doğal olarak bu buluşmayı Kuzey'in ayarladığını düşünür. Kuzey de kendini savunmak bu tesadüfle bir ilgisi olmadığını anlatmaya çalışır. Banu'nun bu oyununu ilk önce Cemre farkeder ve Güney'den hesap sorar. Aslında bu olay Simay'dan çok Cemre'nin canını acıtmıştır.

    Bu olay yüzünden karşı karşıya gelen Güney ve Banu'nun arası gitgide gerilmektedir. Banu'nun annesi de bu gerginliğin farkına varıp, Güney'in artık ailenin bu kadar içinde olmasını istemez. Ama artık Güney, Ebru ve Barış için bir tehdit haline gelmiştir.

    Diğer tarafta Simay, kendisini nasıl bir gelecek beklediğinin farkına vararak, Kuzey'in yokluğunda kendine yeni şanslar yaratmanın peşine düşer. Zeynep ile Kuzey diğerlerinin beraber olduklarını öğrenmeleri korkusuyla birarada bulunmamaya dikkat etseler de, yine Zeynep'in bir hamlesiyle yakınlaşırlar.

    Kuzey Güney 20. Bölüm Çarşamba Akşamı Saat 20.00'de Kanal D'de..

    Kuzey Güney

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top