Hesabım
    Masters of Sex'in Başrolleri Belli Oldu

    Michael Sheen ve Lizzy Caplan..

    Showtime'ın önümüzdeki sezon için siparişini verdiği dizilerden biri olan Masters of Sex, başrollerini buldu. Geçtiğimiz sene dizinin ilk haberleri gelmeye başladığında, başrol için İngiliz aktör Paul Bettany ile anlaşılmıştı. Ancak Bettany geçtiğimiz haftalarda dizinin kadrosundan ayrıldığını duyurdu. Bunun üzerine arayışa geçen yapımcılar yeni bir isimle anlaştılar. Sonunda Master of Sex'in başrolleri Lizzy Caplan ve Michael Sheen'e emanet edildi.

    Thomas Maier'in kitabından uyarlanan dizi, bir psikoterapi yöntemi olan modern cinsel terapinin kurucu ve uygulayıcıları William Masters ve Virginia Johnson isimli psikayatrların 60'lı yıllarda gerçekleştirdikleri cinsel devrim sürecini anlatacak.

    The Pacific'in yazarı Michelle Ashford'un kaleme aldığı Masters of Sex'te Michael Sheen, Paul Bettany'nin yerine geçerek William Masters karakterini, Lizzy Caplan ise Masters'ın ekip arkadaşı Virginia Johnson'u canlandıracak. Dizinin pilot bölümü yönetmenliğini ise Aşık Shakespeare (Shakespeare in Love)'ın yönetmeni John Madden üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top