Hesabım
    Korkuyu Yay, Walking Dead'in Yeni Zombisi Sen Ol!

    Dizide oyna..

    Fx'in The Walking Dead hayranlarına bir sürprizi var. Hayranlardan birini 3. sezon için bir zombiye dönüşterecek olan kanal ve dizi, yarışmayı kazanan hayranı 3. sezonda oynatacak. Dizinin yayınlandığı tüm ülkelerde düzenlenen "Korkunu Yay" isimli yarışma ile tüm hayranlara aynı şans tanınıyor.

    Ülkemizde de yayınlanan dizinin düzenlediği bu yarışmaya, resmi Türkiye Facebook sayfası üzerinden katılabiliyorsunuz. Yarışma çok kolay; hayatta kalanlar ve zombiler olmak üzere iki taraf mevcut, siz birisini seçip kendi avatarınızı yaratıyorsunuz. Tabii bu aşamada yaratıcılık çok önemli. Sonuçta her ülkeden bir finalist belirlenecek ve dizinin yapımcılarından da olan Greg Nicotera'nın jüri olacağı bir canlı kast çekimi yapılacak.

    İki aşamadan oluşacak yarışmanın ilk etabına online olarak facebook üzerinden katılırken, ikinci etap yani kast çekimi için Los Angeles yollarına düşülüyor. Kazanan finalistler Los Angeles ziyaretleri sırasında, 20th Century Fox stüdyolarını gezip, bir de L.A turu yapacaklar.

    Türkiye'den gidecek şanslı kişi olmak isterseniz, buyrun Walking Dead'in Türkiye resmi sayfasına, konuşturun yaratıcılığınızı, yayın korkunuzu!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top