Hesabım
    CBS'in Sherlock'u Kim Oldu?

    CBS'nin modern Sherlock Holmes uyarlaması Elementary'de Johnny Lee Miller oynayacak..

    Geçtiğimiz günlerde, CBS'in modern bir Sherlock hikayesi için kolları sıvadığı haberini yapmıştık. Şimdi de dizinin başrol oyuncusunun belli olduğunu duyuruyoruz. Modern Sherlock'ta Sherlock Holmes karakterini Trainspotting ve Eli Stone'un yıldızı, geçtiğimiz sezonlarda Dexter'da da izlediğimiz Jonny Lee Miller canlandıracak.

    Elementary adını taşıyan yeni Sherlock hikayesinde, ölümsüz dedektifimiz, Londra Baker Sokağı'ndan NewYork'a taşınıyor ve maceradan maceraya burada koşuyor. Proje fikrini ortaya atan Robert Doherty dizinin yazarlığını yaparken, pilot bölümü Michael Cuesta yönetecek.

    Buraya kadar her şey güzel, ancak BBC One'daki orijinal Sherlock dizisinin yapımcısı Sue Vertue, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak; Elementary projesinin kendi dizileriyle aynı hikaye sahip olduğunu dile getirerek CBS yönetimine göndermelerde bulundu. İlk bakışta tatsız bir durum gibi görünse de, Vertue haksız da sayılmaz. Nitekim ilerleyen günlerde BBC Amerika da, dizinin yapımcısının sözlerini destekler nitelikte bir açıklama yaparak, durumu "Bu bariz bir kopyalama ve para kazanmak için fırsattan yararlanma girişimi." olarak değerlendirmişti.

    Hali hazırda yayınlanan, Amerikan izleyecisinin de severek izlediği, Benedict Cumberbatch kendini bu kadar sevdirmiş ve harika bir Sherlock portresi çizerken, diziyi yeniden çekmek ne kadar mantıklı, tartışılır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top