Hesabım
    Antalya Televizyon Ödülleri'nden "Türk Televizyon Dizileri Tarihi"

    Kitabın ikinci cildi hazır..

    Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Antalya Televizyon Ödülleri programı çerçevesinde "Türk Televizyon Dizileri" isimli kitabın ikinci cildi de yayınlanacak. Türk televizyon tarihine ışık tutan kitabın ilk cildi 1975'den 95'e Türk dizilerini incelerken, ikinci cilt 96'dan günümüze televizyon dizilerini mercek altına alacak.

    İlk kitap gibi ikincisinin de editörlüğünü Ali Can Sekmeç'in yaptığı "Türk Televizyon Dizileri"nin ikinci cildi 3. Antalya Televizyon Ödülleri’nin gerçekleşeceği 20 – 21 Nisan tarihlerinde konuklar ve okuyucularla buluşacak.

    Künye bilgileri ve konularının yanı sıra bölümlerden ve setlerden fotoğrafların da yer aldığı "Türk Televizyon Dizileri" içinde, 1974 – 2012 yılları arasında TRT ve özel kanallar tarafından hazırlanmış televizyon dizileri yapım yılları ve yayın tarihleri baz alınarak alfabetik şekilde sıralanıyor.

    Türk televizyon tarihine geçen yıl başlatılan nostaljik yolculuğu bu yıl kaldığı yerden devam ettiren "Türk Televizyon Dizileri" adlı eser kendi alanında bir ilk olma özelliği taşıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top