Hesabım
    Fetih 1453 Dizi mi Oluyor?

    Muhteşem Yüzyıl'a güçlü rakip..

    Gösterime girdiği ilk günden itibaren rekor kırması beklenen, haftasonu çoğu sinema izleyicisinin tercihi olan Fetih 1453, şu aralar Türk Sinemasının en çok konuşulan filmi. Eleştirmen ve izleyicileri de ikiye bölen film, büyük bir prodüksiyon olduğu kabul edilmesine rağmen eleştirilmiyor da değil.

    Tüm bunları bir tarafa bırakıp, Fetih 1453'ün televizyon dünyasına girip girmeyeceğinden bahsedelim biraz. Filmin tv'de gösterim haklarını satın alan Show Tv, Fetih 1453'ü Ekim ayında birkaç bölüm halinde ekrana getirecek. Peki ya sonra? Sonrasında ise, filmin kaldığı yerden devam eden bir dizi projesi söz konusuymuş. Muhteşem Yüzyıl'ı Star'a kaptıran Show Tv, böylece dizinin karşısına çok güçlü bir rakip çıkarabilir.

    Fetih 1453 gişedeki başarısını ekrana yansıtabilirse, televizyonda yeni bir fenomen doğar. Ancak her hafta neredeyse yeni bir film çekiliyormuş gibi çekilen diziler söz konusu olduğunda, bu başarıyı korumak da zor. Önümüzdeki sezon Muhteşem Yüzyıl ile beraber, kimbilir belki de aynı akşam Fetih 1453'ü de ekranlarda görebiliriz.

    

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top