Hesabım
    The Client List Başlıyor [VIDEO]

    8 Nisan'da, Lifetime'da..

    Lifetime'ın 2010 yapımı bir tv filmi olan The Client List'i dizi olarak hazırladığı haberini daha önce duyurmuştuk. Jennifer Love Hewitt'e altın küre adaylığı getiren, gerçek bir hikayeden esinlenilmiş senaryosuyla yayınlandığı dönem çok ilgi çeken yapım, çok yakında dizi olarak ekrana gelecek.

    Amerika'nın Teksas eyaletinde yaşanan gerçek bir olaydan esinlenerek yazılan hikayede; geçirdiği bir iş kazası sonucu çalışamaz hale gelen 3 çocuk babası Rex Horton ve ailesi, kredi borçlarını ödeyemeyince zor durumu düşerler. Rex'in eşi ev hanımı ve aynı zamanda eski güzellik kraliçesi Samantha, çalışmaya karar verir. Bir ev hanımı olarak fazla meziyeti olmayan Samantha, gördüğü bir iş ilanına başvurmak üzere bir masaj salonuna gider. Ancak gittiği yer sadece bir masaj salonu değildir. İlk etapta işi kabul etmeyen Samantha, zor durumda olan ailesini de göz önünde bulundurarak paranın çekiciliğine hayır diyemez. Ve salonda çalışmaya başlar.

    10 bölümlük bir ilk sezonla ekrana gelecek olan The Client List, 8 Nisan'da başlıyor. Dizide Jennifer Love Hewitt'in yanı sıra, Cybill Shepherd, Loretta Devine, Colin Egglesfield ve Naturi Naughton da yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top