Hesabım
    Yalan Dünya'nın Yetenekleri Objektif Karşısında

    İrem Sak, Gupse Özay, Sarp Apak, Öner Erkan

    Yalan Dünya'nın dört genç yeteneği İrem Sak, Gupse Özay, Sarp Apak ve Öner Erkan Vogue'un yeni sayısı için Charles Richards tarafından fotoğraflanan oyuncular, Santral İstanbul'da objektif karşısına geçti.

    26 yaşındaki İrem Sak, 5'er Beşer dizisinde kızıl peruğu ile Yıldız Tilbe taklidi yaparken, Gülse Birsel tarafından keşfedildi. Yalan Dünya'da canlandırdığı Tülay karakteri ile milyonların beğenisini kazanan Sak, hala bütün bunların olduğuna inanamıyor.

    Bornova Bornova filmindeki rolüyle Altın Portakal’da En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü alan Öner Erkan, bugünlerde haftada dört gün Yalan Dünya setinde. Dizide Deniz'in kardeşi Bora'yı canlandıran oyuncu, diğer üç günde İzmir'de "Mutlu Aile Defteri" filminin çekimlerine katılıyor.

    Sinema-televizyon okuyan Gupse Özay, arkadaşlarıyla ortak yazdığı skeçlerin görüntülerini internet üzerinden paylaşınca Gülse Birsel'in dikkatini çekerek, deneme çekimlerine çağrıldı. Yalan Dünya onun ilk dizisi.

    Sarp Apak zaten bildiğimiz, Avrupa Yakası'ndan beri izlediğimiz bir isim. Yalan Dünya'da canlandırdığı kasıntı popüler playboy Emir karakteri ile, şimdiden dillere pelesenk olan replikleri söyleyen adam. Komik olmak için çok çaba sarfetmiyor belli ki.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top