Hesabım
    Cult Başrolünü Buldu; Matt Davis

    Önümüzdeki sezonun pilot siparişlerinden biri..

    Len Goldstein ve Stephanie Savage yapımcılığında, Farscape'in yaratıcısı Rockne S. O'Bannon tarafından yazılan Cult, CW'nun önümüzdeki sezon için verdiği pilot siparişlerinden biri. Daha önce Robert Knepper ve Alona Tal isimlerinin kadroya dahil olduğu haberleri gelmiş, ancak başrol oyuncularından henüz ses çıkmamıştı.

    TvGuide'ın haberine göre The Vampire Diaries'ın Alaric'i Matt Davis, dizinin erkek başrolü oldu. Bu durum Vampire Diaries'ın geleceğini nasıl etkiler henüz bilinmiyor ama, büyük ihtimalle Alaric dizinin gelecek sezonlarında konuk oyuncu olarak birkaç bölümde yer alacaktır. Yani Alaric'in Mystic Falls'taki günleri sayılı..

    Peki ya Cult nasıl bir dizi? Aslında hayli gizemli bir konusu var. Oldukça popüler bir televizyon şovu olan Cult, hayali suç olaylarını ekrana getiren bir yapımdır. Birkaç kişinin ortadan kaybolması ve işlenen cinayetin ardından, programın ekibinde çalışan yapım asistanı ve blogger, programın çılgın izleyici kitlesini, programda yer alan suçların gerçek hayatta işlendiğine inanarak araştırmaya başlarlar.. Matt Davis'in blogger Jeff'i oynayacağı Cult'ta, Jessica Lucas ise programın yapım asistanını oynayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top