Hesabım
    Touch'ın Lansmanında Kiefer Sutherland İle Buluşma Fırsatı

    Foxlife'ta yayına başlayacak Touch'ın global lansman partisine katılmak ister misiniz?

    Heroes’un yapımcılarından Tim Kring’in yönettiği, Kiefer Sutherland’in başrolde olduğu drama dizisi Touch'ın Foxlife ekranlarına geleceği haberini ay başında vermiştik. Şimdi Foxlife'ın size bir sürprizi daha var.

    Fox International Channels Türkiye ve Unilever’in lider deodorant markası Rexona dizinin lansmanı öncesinde Kiefer Sutherland ile tanışma fırsatı sağlıyor! Türkiye’den şanslı izleyiciler, 18 Mart Pazar günü Degree Men’in sunumuyla New York American Museum of Natural History’de gerçekleşecek olan global kırmızı halı etkinliğine canlı olarak bağlanıp Kiefer Sutherland ve diğer oyuncu/yapımcı kadroya soru sorma şansını yakalayacak.

    Hayranların bu özel geceye katılmak için yapmaları gereken tek şey Twitter’da #kieferasor hashtagi ile @FOXLIFE Turkiye’ye canlı yayında sormak istedikleri soruyu yazmak. En yaratıcı ve eğlenceli soruyu yazan 10 kişi Foxlife ve Rexona’nın davetlisi olarak Touch’ın özel partisine girmeye hak kazanacak.

    Aynı zamanda kırmızı halı töreni ve sonrasında Kiefer Sutherland ve Tim Kring de aralarında bulunduğu ekible yapılacak soru-cevap bölümü de www.foxlife.com/touchkirmizihali sitesinden canlı olarak izlenebilecek.

    Rexona sponsorluğundaki dizinin lansmanı aynı gece W Lounge’da Oben Budak’ın özel DJ performansıyla gerçekleşecek. Çok özel davetlilerin yanı sıra basın, bloggerlar ve hayranlar da etkinliğe katılıyor olacak.

    Touch 22 Mart günü Amerika’da prömiyer edecek. Türkiye’de ise 20 Mart Salı günü 20:15’te gösterilecek özel ön gösteriminin ardından bir ilk daha gerçekleştirilerek, dizi Amerika yayınının ertesi günü, 23 Mart Cuma 21:10’da Foxlife ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top