Hesabım
    The Walking Dead'in Michonne'u Belli Oldu

    Danai Gurira 3. sezonda Michonne olarak yer alacak..

    The Walking Dead'in dün akşam yayınlanan sezon finalinde, spoiler: Andrea'yı ölümden kurtaran gizemli karakterin kimliği açığa çıktı. Bu karakteri canlandıracak kişinin de kim olduğu açıklandı. Şimdiye kadar çeşitli dizilerde bölüm oyunculuğu yapan, son olarak Treme'de yer alan Danai Jekesai Gurira'nın, The Walking Dead'in 3. sezonuna Michonne karakterini canlandırmak için düzenli olarak katıldığı duyuruldu.

    Yazının devamı sürprizbozan içermektedir..

    Çizgi romanı takip edenlerin zaten bildiği üzere, Michonne karakterinin hikayede önemli bir yeri var. Michonne, bir samuray kılıcı olarak bilinen katanayı ustalıkla kullanabilen eski bir avukat ve bu özelliği sayesinde birçok kişinin hayatını kurtarıyor. Michonne'un yanında zincire bağlı dolaştırdığı zombiler, en yakın arkadaşı ve sevgilisi. Michonne, zombilerin kendisine saldırmalarını, kollarını ve çenelerini keserek engellemiş, ayrıca onları yanında dolaştırmak, diğer zombilerin ondan uzak durmasını sağlıyor..

    The Walking Dead dün akşamki sezon finalinin ardından 16 bölümlük 3. sezonuyla, herhangi bir değişilik olmazsa 2012 kışında geri dönecek..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top