Hesabım
    İstanbul Kanatlarımın Altında Dizi Oluyor

    Mustafa Altıoklar iş başında..

    Muhteşem Yüzyıl'ın televizyonda, Fetih 1453'ün beyazperdede yakaladığı başarı, sektörü harekete geçirdi ve tarihi yapımlar için kollar sıvandı. Muhteşem Yüzyıl'la rekabet, Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam ile başladı, Fetih 1453'ün dizi yapılma projesi ile devam etti.

    Şimdi ise sırada yine beyazperdeden bir yapımın, televizyona taşınma projesi var. İstanbul Kanatlarımın Altında, bizzat filmin yönetmeni Mustafa Altioklar tarafından televizyon için yeniden kaleme alınıyor. Bu haberi kendi twitter hesabından veren Altıoklar, ayrıca hikayeyi bazı değişikliklerle yazdığını belirtti.

    17. yüzyıl İstanbul'unda, 4. Murat'ın tahtta olduğu, yasaklarla dolu bir hayatın içindeki, kendilerini uçmaya ve sınırları zorlamaya adamış iki mucidin Hazerfen Ahmet Çelebi ile Lagari Hasan Çelebi'nin hikayesini anlatan İstanbul Kanatlarımın Altında bundan 16 yıl önce beyazperdeye geldiğinde, hayli hatırı sayılır bir beğeni kazanmış, Tuluyhan Uğurlu müzikleri ve Gülay'ın sesiyle unutulmayan bir film müzikleri albümüne imzasını atmıştı.

    Dönemin Okan Bayülgen, Haluk Bilginer ve Savaş Ay gibi popüler isimlerinin biraraya geldiği filmin, hayata geçerse dizi kadrosu nasıl olur bilinmez ama, şu ortamda şansa ihtiyacı olduğu kesin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top