Hesabım
    Magic City'ye Başlamadan 2. Sezon Onayı

    Starz'dan yine erken onay..

    Starz yine yaptı yapacağını ve yayınlanmasına henüz 3 hafta olan, yeni dönem drama serisi Magic City için, ikinci sezon onayını verdi.

    Jeffrey Dean Morgan'ın ikili bir hayat yaşayan Miami'deki bir otel sahibini canlandıracağı Magic City, normal şartlar altında ilk bölümüyle 6 Nisan'da ekrana gelecekti. Ancak Starz geçenlerde yaptığı açıklama ile dizinin ilk bölümünü 30 Mart akşamı, Spartacus Vengeance sezon finalinin ardından yayınlacağını duyurdu. Ayrıca 31 Mart itibariyle de ilk üç bölümün internet üzerinden (starz'ın resmi sitesinden, resmi facebook hayran sayfasından ve direct tv üzerinden) izlenebileceğini ekledi. 

    Starz başkanı Chris Albrecht, dizinin şimdiden dünyanın 70 bölgesine satıldığını belirtirken, diziye çok güvendiklerinin sinyallerini de verdi. Geçen Eylül yeni dizileri Boss ve daha önce de Spartacus: Blood and Sand için de böyle cesur bir karar alan Starz, anlaşılan bu erken onayları alışkanlık haline getirdi. Bir dizi izleyicisi için en önemli şeylerden biri, dizinin yolunun açık olup olmadığını bilerek içi rahat izlemektir. Starz bu açıdan bakıldığında izleyicisini yeterince tatmin ediyor ve yaş tahtaya basmıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top