Hesabım
    Touch'ın Global Lansmanı Yapıldı

    Touch, dünyada, global bir sponsorluk çatısı altında, yayınlandığı tüm ülkelerde aynı hafta gösterime giren ilk dizi olacak...

    18 Mart Pazar akşamı (tarihe dikkat!), bu hafta Foxlife'ta ekrana gelmeye başlayacak olan, Kiefer Sutherland'in yeni dizisi Touch'ın Global Lansman Partisi W Lounge'da düzenlendi. Beyazperde editörlerinin de katıldığı gecede, öncelikle Touch'ın pilot bölümü davetlilerle beraber izlendi.

    Gecenin ilerleyen saatlerinde, aralarında Rusya, Kanada, İngiltere, Almanya ve Türkiye gibi ülkelerin de canlı bağlantılar ile katıldığı New York'taki özel gösterime bağlanarak, Kiefer Sutherland'e tüm ülkelerden gelen sorular yöneltildi. Heroes’un yapımcılarından Tim Kring’in yönettiği Touch'ın lansmanında, başrol oyuncuları başta olmak üzere Kiring de hazır bulundu ve dizi hakkındaki soruları yanıtladı.

    Dünyada ilk kez uygulanan global bir kampanya ve Rexona markasının global sponsorluğu altında gerçekleşen etkinlik, Türkiye'de de bir televizyon ilkini Foxlife aracılığı ile yaşatmış oldu.

    Touch 22 Mart günü Amerika’da ilk tv gösterimini yapacak. Türkiye’de ise 20 Mart Salı, yani bu akşam 20:15'te gösterilecek özel ön gösteriminin ardından bir ilk daha gerçekleştirilerek, Amerika yayınından hemen 1 gün sonra (on yedi saat sonra) 23 Mart Cuma günü 21:10’da Foxlife ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top