Hesabım
    Yalan Dünya'dan Artist'lik

    Çağatay'ın sessiz kabusu..

    Yaklaşık iki aydır her cuma ekranı şenlendiren, yarattığı karakterlerle izleyicinin beğenisi kazanan Yalan Dünya, geçtiğimiz akşam yine adından çok konuşturdu. Öncelikle Rıza'nın Nurhayat'tan kurtulmak adına yaptığı çapkınlık girişimlerine ithafen, twitter'da #capkinligintemelprensibi etiketiyle en çok konuşulan arasına girmeyi başaran Yalan Dünya, Şebnem Dönmez'in konuk oyunculuğu ile de kendinden söz ettirdi.

    Sette yapılan doktor kontrolünden sonra ses tellerinde bir rahatsızlık olduğunu öğrenmesiyle yıkılan Çağatay'ın büyük değişimi, bir kabus eşliğinde ekrana gelirken; bu rüya sahnesi bize Artist (The Artist)'ten görüntülerle yansıdı.

    İnternette yer alan haberlerin çoğu "Yalan Dünya Artist'i ti'ye aldı" başlığını taşısa da, Yalan Dünya filmden belki de haberi bile olmayan milyonları Oscar'ın sahibi ile tanıştırdı. Ülkemizde 27 Ocak'ta vizyona giren ve yalnızca 52.587 biletli kişi tarafından izlenen The Artist, bu yıl ki Oscar'ların en önemli üçünün (en iyi film, en iyi yönetmen, en iyi erkek oyuncu) sahibi. İşte bu açıdan bakıldığında Gülse Birsel'in bu güzel göndermesi, bırakın The Artist ile dalga geçmeyi, aksine bir saygı duruşundan ibaret olabilir ancak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top