Hesabım
    Antalya Tv Ödülleri'nin Tartışmalı Adaylıkları

    Adını Feriha Koydum adaylıktan çekiliyor mu?

    Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı tarafından, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Antalya Televizyon Ödülleri'nin adayları geçtiğimiz hafta açıklandı. Adayların açıklanmasının ardından da sular durulmadı.

    İlk olarak bu sezonun en ses getiren yapımlarından biri olan Kuzey Güney'in hiçbir dalda aday olarak gösterilmemesi dikkat çekti, ardından yine bu sezonun en kalbur üstü işlerinden biri olan Son'un esamesinin bile okunmaması. Sonradan yapım şirketlerinin bu diziler için adaylık başvurusunda bulunmadıkları ortaya çıktı ama neden başvurulmadı?

    Tabii bu kadarla da kalmadı. Umutsuz Ev Kadınları'nın dört kadın başrolünden biri olan Evrim Solmaz'ın En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında, rol arkadaşı Songül Öden'in ise En İyi Kadın Oyuncu dalında aday gösterilmesi üzerine Solmaz, dizinin yapım şirketi Med Yapım ile ortak aldığı karar sonucu adayıktan çekildiğini açıkladı.

    Antalya Televizyon Ödülleri'ne son olarak ise Adını Feriha Koydum cephesinden tepki geldi. Yalnızca En İyi Drama Dizisi dalında aday gösterilen dizinin ekibi; bir dizinin iyi olması için iyi bir senaryoya, iyi bir yönetmene, iyi oyunculuklara sahip olması gerektiğini belirterek; "Dizimizin En İyi Drama dışında bir dalda aday gösterilmeyişi büyük saçmalık" cümlesiyle tepkilerini dile getirdiler.

    Şimdi gözler Med Yapım'a, yani Fatih Aksoy'a çevrilmiş durumda. Bakalım Adını Feriha Koydum adaylıktan çekilecek mi?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top