Hesabım
    Vampire Diaries: Elena'nın Ailesi ile Tanışın

    The Vampire Diairies sezon finalinde bizi Elena'nın ailesi ile tanıştırıyor..

    The Vampire Diaries'ın 10 Mayıs'taki sezon finali flashback sahneleriyle dolu olacak ve bizi Elena'nın ölen anne ve babası ile tanıştıracak. Dizinin yapımcılarından Julie Plec; "Sezon finalinde Elena'nın hayatının bir zamanlar ne kadar sıradan ve basit olduğunu göstermek istedik." diyor ve ekliyor; "O'nun da bir zamanlar bir ailesi vardı ve hayatında vampirler yoktu."

    Sezonun The Departed isimli 22. bölümü, Gilbert'ların mutlu aile tablolarını sergileyecekken, Bay ve Bayan Gilbert'ın hayatını kaybettiği ve Stefan'ın Elena'nın hayatını kurtardığı köprü kazasını da içerecek. Mutlu günlerden kalma sahnelerde ise daha önce de belirttiğimiz gibi, Jenna Teyze'yi de izleme şansımız olacak.

    Kaza sahnesinin Atlanta'da yapılan çekimlerinden önce dalış sertifikası alan Nina Dobrev, oksijen tüpüyle dalmaya alışık olduğunu ama bu seferkinin çok farklı bir deneyim olduğunu söylerken; "Umarım bir kez daha böylesi bir olayı deneyimlemek zorunda kalmam" ifadesini kullanmış ve sözlerini "İki gün, günde sekiz saat suyun altındaydık ve sonunda yorgunluktan bebek gibi uyudum." diyerek bitirmiş.

    The Vampire Diaries 19 Nisan'da sezonun 19. bölümü "Heart of Darkness" ile devam edecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top