Hesabım
    Elena Kimi Seçecek?

    Vampire Diaries sezon finaline yaklaşırken..

    The Vampire Diaries'ın sezon finaline gün sayılmaya başlandı. Bu hafta sezonun 19. bölümü "Heart of Darkness" ile ekrana gelecek olan dizi, sezon finalini ise 10 Mayıs'ta "The Departed" ile yapacak. The Departed bizi, flashback sahneleriyle Elena'nın ailesinin yaşadığı günlere ve köprüdeki kazaya götürecek.

    Bunun dışında sezon finalinin bir sürprizi daha var ki, o da Elena'nın artık iki kardeş arasında bir seçim yapması olacak. Stefan ve Damon arasında gidip gelerek, aşk üçgeninin ortasında kalan Elena, sezon finalinde artık birisini seçecek.

    Dizinin yapımcılarından Julie Plec, Elena'nın vereceği kararın kimilerini üzeceğini, kimilerini sevindireceğini söylemiş ki, bu gayet doğal. Sonuçta dizinin hayranları Stelena (Stephan&Elena) ve Delena (Damon&Elena) severler olmak üzere ikiye ayrılmış durumda. Elena kimi seçerse seçsin, bir üzülen bir de sevinen taraf olacak. Yine de Julie Plec'in, bu seçimin dizinin tümünü etkileyecek bir seçim olmayacağını, gelecek günlerin neler göstereceğini bilemeyeceğimizi sözlerine eklediğini de belirtelim.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top