Hesabım
    Californication'a Spin-Off Geliyor

    Californication bizi 6. sezonda "Faith" ile tanıştıracak..

    Showtime başarılı dizisi Californication'dan bir spin-off (varolan bir dizinin uzantısı) çıkarma arifesinde. Californication'ın yazar ve yapımcısı Tom Kapinos önümüzdeki sezon diziye girmesi üzerine yeni bir karakter yarattı.

    Californication bizi 6. sezonda "Faith" ile tanıştıracak. Katolik okulunda okuyan masum bir genç kızken, kendini rock'n roll dünyasında bulan ve yıllar boyunca çeşitli gruplarla konserden konsere, şehirden şehire yollarda olan, uyuşturucuya, sekse, müziğe ne kadar zaaf ve düşkünlüğü olsa da, dini inancını sürdüren 20'li yaşlarının sonlarında olan Faith, dizinin 2013'de yayınlanacak 9 bölümünde yer alacak. Ve eğer umut varsa, yoluna Californication'ın bir uzantısı olarak tek başına devam edecek.

    Daha önce NCIS ve Bones'da, NCIS : Los Angeles ve The Finder olarak örneklerini gördüğümüz gibi, sıfırdan bir diziyi tanıtmak ve sevdirmek yerine; sevilen ve çok izlenen bir dizinin içine yeni karakterler dahil edip, sonra onun yoluna tek başına devam etmesini sağlamak da, son zamanların sık başvurulan yöntemlerinden biri.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top