Hesabım
    Lost'un Yönetmenlerinden Bobby Roth, Alina Projesi İçin Türkiye'de!

    Yerli Nikita geliyor..

    Başrollerini Tamer Karadağlı ve Seda Eğridere'nin paylaştığı "Alina" projesi için, Lost, Prison Break, FlashForward, Fringe gibi dünyaca ünlü dizilerde bölüm yönetmenliği yapan Bobby Roth Türkiye'ye geldi. Roth, Alina isimli sinema filminin öncesinde internet üzerinden yayınlanacak olan 8 bölümlük bir web serisi için hazırlıklara başlayan ekibe, danışman yönetmen olarak dahil oldu.

    Mart 2013'de vizyona girmesi planlanan film öncesi, Kasım 2012'de karakterlerin geçmişleri hakkında bilgi verecek ve filmde hikayenin başladığı tarihten öncesi anlatacak 8 bölümlük bir web dizisi, internet üzerinden yayınlanacak.

    Çekimlerine İstanbul'da başlanıp, Bursa'da devam edilen Alina projesi, Amerikan dizilerinde izlemeye doyulmayan bir ajan hikayesi. Bir MİT ajanı olan Fırat Yılmaz tarafından evlat edinilerek, çocukluğundan itibaren bir casus gibi yetiştirilen ve Melisa adı verilen genç bir kadının, aksiyon, entrika ve komplo teorileriyle dolu olacak hikayesi, aklınıza Alias ya da Nikita'yı getirdiyse yalnız değilsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top