Hesabım
    "Against The Wall" Universal Channel'da

    4 Mayıs Cuma, 21.00'de..

    Kariyerinde başarılı, genç bir dedektifin, ailesi ve işi arasındaki çelişkileri anlatan Against The Wall, 4 Mayıs Cuma akşamı saat 21.00'de, Universal Channel'da başlıyor.

    Sonunda hayallerinin mesleği olan dedektifliğe terfi eden, Chicago Polis Memuru Abby Kowalski, hayallerine kavuşmanın heyecnaı içindeyken hevesi kursağında kalır. Çünkü karşısında kendisi gibi polis olan üç abisi ve babası vardır. O andan itibaren Abby, hem işinde kendini kanıtlamaya, hem de aile bağlarını korumaya çalışacaktır.

    Treat Williams, Abby’nin babası Don karakterinde karşımıza çıkarken, Emmy ve Golden Globe ödüllü başarılı oyuncu Kathy Baker da annesi Sheila karakterini canlandırıyor. Ayrıca dizide diğer önemli karakterler olan Abby’nin abileri Richie, Steve ve Donnie’yi sırasıyla Brandon Quinn, Steve Byers ve James Thomas canlandırıyor. Marisa Ramirez Abby’nin ortağı Lina Flores rolüyle ve Daniel Kash de patronu Komiser Papadol karakteriyle kadroda yer alan yan isimler arasında bulunuyor.

    Universal Channel, HD ve standard görüntü kalitesiyle D-Smart üzerinden (kanal 17 ve 417), Teledünya’dan ise kanal 14 üzerinden izlenebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top