Hesabım
    NBC'den Yeni Sezona 6 Sipariş

    1600 Penn, Animal Pratice, Save Me, The New Normal, Go On ve Revolution..

    2012-13 sezonunun pilot bölüm siparişleri arasında yer alan dizilerden bazıları, sezon başında yayınlanmak üzere anlaşmalarını yapmaya başladılar. NBC bu konuda hayli hızlı davranarak, 5'i komedi olmak üzere 6 diziyi yayınlayacağını açıkladı. Komediler; 1600 Penn, Animal Pratice, Save Me, The New Normal, Go On, drama ise Revolution.

    Dizilerden kısaca bahsetmek gerekirse; 1600 Penn başrollerinde, Bill Pullman, Jenna Elfman and Martha MacIsaac'in oynadığı bir beyaz saray komedisi. Animal Practice Justin Kirk'ü başrole taşıyan, hayvanları çok seven ama sahiplerinden nefret eden bir veterinerin maceralarını anlatan bir komedi. Save Me, Anne Heche'in başrolünde olduğu bir diziyken, Go On'un başrolünde Matthew Perry var. Şimdilik son komedi olan The New Normal'ın ise; çocuk sahibi olmak isteyen gay bir çiftin yollarının, paraya ihtiyacı olan bir garsonla kesişmesi üzerine bir hikayesi var.

    Son olarak NBC'nin olur verdiği dizi ise, J.J. Abrams yapımı olan Revolution. Tüm enerji formlarının gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasının ardından, bir grup insanın sevdikleriyle beraber hayatta kalma mücadelerini anlatan bir aksiyon drama.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top