Hesabım
    Yakında; Sultan [VIDEO]

    Nurgül Yeşilçay "Sultan" ile dönüyor..

    Nurgül Yeşilçay'ın aylar öncesinden haberi, hatta fotoğrafları gelen dizisinden nihayet ses çıktı. Adı birkaç kez değişen, son olarak Ayrılık Olmasa diye bildiğimiz dizinin adı Sultan oldu. Sultan'ın başrollerini Yeşilçay ile birlikte; Şahin Irmak, Settar Tanrıöğen ve Nur Sürer paylaşıyor.

    Yapımını Mass Media'nın üstlendiği dizinin yönetmenleri, Azime Kanal ve Şengül Halat Atak. Senaryoyu ise Y. Bilgin Bayazıt ve Seray Şahiner yazıyorlar. Çekimleri Diyarbakır'da süren dizinin konusu kısaca; yarım kalmış bir aşkın taraflarından birinin, yıllar sonra dönüşü üzerine.

    Şeyhmus ve Sultan'ın büyük aşkı, Şeyhmus'un siyasi nedenlerle 90'larda Fransa'ya gitmek zorunda kalmasıyla evlendikleri gün yarım kalır. Sultan yıllarını Kendirler'in gelini olarak, Şeyhmus'u bekleyerek geçirir. Şeyhmus ise Fransa'da kendine yeni bir hayat kurmuş, evlenmiş, çocuk sahibi olmuştur. Şeyhmus karısının ölümünün ardından, oğlu ile birlikte memlekete döner ama Sultan'a dönmez. 15 yıldır bu günü bekleyen Sultan'ın canına tak eder ve Kendirler'in evini terkeder. Onu bir türlü affetmeyen babasının ocağına sığınmak isteyen Sultan, o kapının da yüzüne kapanmasıyla hayatla yalnız başına mücadele etmesi gerektiğini anlar ve onun için yeni bir hayat başlar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top