Hesabım
    Yakında; Çıplak Gerçek

    16 bölümden oluşan bir polisiye drama..

    Türk televizyonlarında son zamanlarda güzel işlere imza atılıyor. Yurt dışında örneklerini sıkça gördüğümüz yarım saatlik, her hafta bir başka hikayeyi anlatan Star Tv'de yayınlanan Acayip Hikayeler gibi, başı sonu belli 25 bölümlük Son gibi, yabancı drama dizilerinin süresinde, 45 dakikalık ve bölüm sayısı belli bir başka proje ekrana gelmeye hazırlanıyor.

    Haziran'da Star Tv'de ekrana gelmeye başlayacak olan Çıplak Gerçek, prime time'da yayınlanan ilk 45 dakikalık dizi olmasının yanısıra, belirli olan bölüm sayısı ile başı sonu belli bir hikayeyi anlatacak olması dolayısıyla da hayli ilgi çekici duruyor. 16 bölümden oluşacak dizinin yönetmenliğini; Ara, Gölgesizler, Ses, Nar gibi filmlerin yönetmeni Ümit Ünal üstleniyor.

    Bir polisiye drama olan Çıplak Gerçek'in başrollerinde Yetkin Dikinciler, Derya Alabora, Mustafa Uğurlu, İdil Fırat, Cem Bender, Erdem Akakçe gibi isimler yer alıyor. Orijinali İsrail yapımı olan The Naked Truth'dan uyarlanan dizi, 18 yaşındaki bir genç kızın kaybolmasının ardından yaşanan olayları anlatıyor.

    Umarız Türk televizyonları bu ve benzeri örnekleri ekrana getirmeye devam ederek, dizileri hem izleyici adına, hem dizi ekibi adına daha makul sürelerle sınırlamaya yardımcı olur ve bizde de tüm dünyada olduğu gibi dizi süreleri belli bir standarta kavuşur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top