Hesabım
    Muhteşem Yüzyıl'dan Muhteşem Gece

    Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına ve Meral Okay anısına adanacak çocuk köyü projesi için, Muhteşem Yüzyıl setinin kapılarını açıyor..

    Muhteşem Yüzyıl setinin kapılarını Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Koruncuk için açıyor. 4 Haziran Pazartesi akşamı Tims Productions Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın, Meral Okay anısına adanacak yeni çocuk köyü projesini hayata geçirmek için, Muhteşem Yüzyıl dizisi çekimlerinin yapıldığı, İstanbul Film Stüdyoları'ndaki dev dekorunun kapılarını ziyarete açacak.

    Tims Productions, Timur Savcı’nın ev sahipliğinde ve Muhteşem Yüzyıl dizisi oyuncularının desteği ve gecenin gerçekleşmesine öncülük eden Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri'nin katkılarıyla düzenlenecek özel geceden elde edilecek gelir; Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nın, Meral Okay anısına adanacak yeni çocuk köyü projesini hayata geçirmek için bir başlangıç olacak.

    Muhteşem Yüzyıl dizisinin çekildiği Tem stüdyolarında sınırlı sayıda konuğun katılabileceği gecede katılımcılar, Star Tv’nin geceye özel hazırladığı dizinin fotoğraf sergisini ve tarih danışmanlarının eşliğinde seti gezme fırsatını bulacak ve beğeniyle izledikleri dizinin büyülü atmosferini yakından görme şansını yakalayacaklar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top