Hesabım
    "Bir Erkek Bir Kadın" Sonunda Nikah Masasında

    Nikah masasına oturdular işte..

    Evlilik dışı ilişkinin meşrulaştırıldığı söylenerek, meclise kadar taşınan dizi Behzat Ç.'nin Savcı Esra ile evliliğin ardından, bu kez gözler bir başka dizinin iki karakterine çevrilmişti. Bir Erkek Bir Kadın'ın uzun süredir beraber yaşayan Ozan ve Zeynep'i de, RTÜK'ün rahatsızlık duyduğu çiftlerden biri oldu çıktı. Digiturk Türkmax'ta yayınlanan dizi, özellikle ulusal kanal Star'a geçtikten sonra, daha çok dikkat çekmeye başladı.

    Behzat Ç.'nin senaristlerinden Emrah Serbes, Behzat'ın Esra'ya yaptığı evlenme teklifinin ardından, özellikle sosyal medyada dönen haberlere karşı bir açıklama yapmış ve Behzat Ç.'nin Esra ile evliliğinin aylar önce kaleme alındığını, zamanlamanın tesadüf olduğunu söylemişti.

    Bir Erkek Bir Kadın'ın genel yönetmeni Müge Turalı ise, dizinin orijinal formatında medeni durum ile ilgili bir yaptırım olmadığını, hatta yayınlandığı ülkelerin toplumsal yapısına göre şekillendiğini belirterek, örneğin Lübnan'da yayınlanan versiyondaki çiftin dizinin başından beri evli olduğunu söylemiş ve Zeynep ile Ozan'ın da evleneceklerini eklemişti.

    Yıllardır beraber yaşamalarına rağmen, Ozan'ı bir türlü evlenmeye ikna edemeyen Zeynep, bu hafta yayınlanacak olan bölümde, rüya da olsa nikah masasına oturmayı başarıyor. Bakalım Zeynep gerçekten muradına ne zaman erecek?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top