Hesabım
    Sen de Gitme'nin Yapım Şirketi Trabzonspor'dan Özür Diledi

    Dizide mozaiklenen Trabzonspor logosu krize neden oldu..

    Geçtiğimiz günlerde TRT'de yayınlanan Sen de Gitme dizisinin bir sahnesinde mozaiklenerek kullanılan Trabzonspor logosu, krize neden oldu. İzleyicinin öncelikle TRT tarafından mozaiklendiğini düşünerek tepki gösterdiği olayın iç yüzü, dizinin yapımcı firması NTC Yapım tarafından yapılan kamuoyu açıklaması ile ortaya çıktı. Yapımcı firmanın yaptığı kamuoyu açıklaması şu şekilde;

    "Yapımcılığını üstlendiğimiz Sen de Gitme isimli dizinin 53. bölümünde, Trabzonspor Logosu'nun mozaiklenmesi hadisesi kamuoyuna yansıtıldığı şekilde olmamıştır.

    Tüm markaların herhangi bir yayında kullanılabilmesi, hak sahibinin muvafakati ile mümkündür. Bölümün montajlanması esnasında bu işle görevli arkadaşın Trabzonspor'un muvafakatinin olup olmadığını bilmemesi üzerine, bir telif hakkı problemi doğmaması açısından mezkur marka mozaiklenmiştir. Elbette bu hatayı yapan görevli arkadaş hakkında gereği yapılmıştır.

    Hadisenin TRT ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Söz konusu bölümün tekrar yayınlarında, Trabzonspor logosu hiçbir mozaikleme olmadan yayınlanacaktır.

    Bu vesile ile, tamamen bireysel bir hatadan kaynaklanan bu durum dolayısıyla üzdüğümüz Trabzonspor taraftarlarından özür diler, kamuoyuna olayın gerçeğini saygı ile duyururuz."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top