Hesabım
    Showtime'dan Masters of Sex ve Ray Donovan Siparişi

    Dizilerin ilk tanıtım fotoğrafları yayınlandı..

    İlk haberlerin geçtiğimiz sene gelmeye başladığı, Ray Donovan ve Masters of Sex, Showtime'dan siparişlerini aldı. İlk sezonları on iki bölümden oluşacak olan her iki dizi de, büyük ihtimalle 2013'te yayınlanmaya başlayacak.

    Ray Donovan, Los Angeles'ın elit tabakasından olan ailelerin kayıt dışı problemlerini ortadan kaldırmakla görevli bir danışmanın maceralarını ekrana getirecek. Bu zengin ama sorunlu ailelerinin problemlerini çözmeye çalışan Ray, diğer yandan da kendi aile yaşamının problemleriyle baş etmeye çalışacak. Dizinin başrollerinde; Liev Schreiber, Paula Malcomson, Kate Moennig, Steven Bauer, Pooch Hall, Johnathon Schaech ve Peter Jacobson yer alıyor.

    Masters of Sex ise; daha önce de duyurulduğu gibi, başrollerde Michael Sheen ve Lizzy Caplan'ın yer alacağı, Thomas Maier'in kitabından uyarlanan, bir psikoterapi yöntemi olan modern cinsel terapinin kurucu ve uygulayıcıları William Masters ve Virginia Johnson isimli psikayatrların, 60'lı yıllarda gerçekleştirdikleri cinsel devrim sürecini anlatacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top