Hesabım
    Fringe Comic-Con Panelinden Ayrıntılar ve Fragman

    Final sezonu 28 Eylül'de..

    28 Eylül'de beşinci ve son sezonuyla Fox ekranına geri dönecek olan Fringe, Comic-Con'un en ilgi çekici panellerinden birine ev sahipliği yaptı. Dizinin uygulayıcı yapımcılarından J.H. Wyman yeni sezonun, 4. sezonun 19. bölümü "Letters of Transit"te olduğu gibi 2036 yılında olacağını doğruladı.

    Peter ve Olivia'nın mutlu sona ulaşıp ulaşamayacakları ile ilgili konuda Jackson; "Bence mutlu sonu, sonunda elde edeceklerdir." derken, Anna Torv da hemfikir olduğunu ekledi.

    Ayrıca Henry Ian Cusick'in final sezonunda yer alıp almayacağı hakkında ser verip sır vermeyen Wyman, konu ile ilgili; "Henry'nin geçtiğimiz sezonki performansı muhteşemdi. Bakalım final sezonunda da yolu diziyle kesişecek mi?" demekle yetindi.

    Wyman; şimdiye kadar erkek olarak karşımıza çıkan gözcüleri, kadın olarak görme şansımız olup olmadığı sorusuna ise; "Sorunuzun cevabı bu sezon belirginlik kazanacak. Bunun bir sebebi var ve sebebi öğreneceksiniz." cevabını verdi.

    Dizinin sonunu ne zamandır biliyorsunuz sorusuna; "1. sezondan beri fikirlerim vardı, ama değiştiler. Yaklaşık iki buçuk ay önce ise, her şey çok netleşti." cevabını verirken, Fringe'in bir sinema filmi olarak düşünülmediğini, dizinin büyük finali yapacağını sözlerine ekledi.

    Fringe

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top