Hesabım
    Öyle Bir Geçer Zaman ki Üç Yeni İsimle Geliyor

    Dizide yıllar geçiyor..

    Öyle Bir Geçer Zaman ki, yaz başında yaptığı ikinci sezon finali ile yine izleyiciyi bir sürü merakla bırakmış ve ara vermişti. Bu sonbahar üçüncü sezonu ile başlayacak olan dizi, gerek önemli oyuncuların diziden ayrılmaları, gerekse yapacağı zaman atlamasıyla hayli farklı bir görünüme bürünecek. Gidenler kadar, gelenlerin de olduğu kadroda üç yeni isim var.

    Yeni sezonda geçen 10 yıl kalanları yaşlandırırken, küçükleri de büyütüyor. Osman artık 17 yaşlarında genç bir adam. Osman'ın gençlik yıllarını canlandıracak olan isim ise; Gün Koper. Diziye dahil olacak olan diğer isimlerden biri, Cemile'nin karşısına çıkacak olan yeni bir adam. Bu karakteri canlandıracak kişi ise, Muhammet Uzuner.

    Son olarak diziye dahil olan isim; en son Behzat Ç.'de izlediğimiz Mine Tugay. Tugay, doğum sırasında ölen Aylin'in doğan kızının dans hocasını oynayacak. Soner ile aralarında bir yakınlaşma olacağını tahmin etmek için müneccim olmaya gerek yok. İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin yeni sezondaki yenilikleri şimdilik bu kadar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top