Hesabım
    True Blood: Jason Stackhouse Ölüyor mu?

    Haberin tamamı sürprizbozan içermektedir!

    True Blood'ın ilk sezonlarında tam bir vampir düşmanı olan Sookie'nin kardeşi Jason Stackhouse, zaman içerisinde yumuşadı. Çevresinde yaşayanların çoğunun doğaüstü varlıklar olması sebebiyle, zamanla bu duruma alışan Jason, kalbini bir vampire bile kaptırdı.

    Haberin devamı sürprizbozan içerir!

    Peki ya Jason Stackhouse ölüyor mu? Bu soruyu sormamızın sebebi; True Blood'ın Pazar akşamı ekrana gelen bölümünün ardından yayınlanan 10. bölüm fragmanı. Eğer ki fragmanı çok dikkatli bir şekilde izlediyseniz, Jason'ı bir mezarda yatıyor halde görmüşsünüzdür. Bu saniyelik karede Jason'ın yanına uzanmış yatan ise Jessica'dan başkası değil. Yoksa Jason öldü de, Jessica tarafından vampire mi dönüştürülecek?

    Bu görüntü Jason'ın akibeti için size yeterli gelmiyorsa bir de Deborah Ann Woll'ın daha önce Lilith'in gelişinin Jason üzerinde de etkileri olacağını söyleşini hatırlayalım ve tekrar düşünelim. Charlaine Harris'in serisinde 4. sezonda izlediğimiz Panterler, Jason'ın da bir pantere dönüşmesini sağlıyordu ama dizide olaylar biraz daha farklı gelişti. Kimbilir belki de sezonun son üç bölümünde, Jason'ın değişim vakti artık gelmiştir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top