Hesabım
    Ridley ve Tony Scott'tan; Coma [VIDEO]

    Dört bölümlük mini dizi..

    Geçtiğimiz günlerde intihar ederek yaşamına son veren ünlü yönetmen Tony Scott ve abisi Ridley Scott yapımcılığında hazırlanan mini dizi Coma, ilk bölümüyle bu akşam A&E kanalında yer alacak. Orijinali 1978'de Robin Cook'un romanından beyazperdeye aktarılan Coma'yı, Siyah Kuğu (Black Swan)'nun senaristlerinden John J. McLaughlin kaleme almış.

    Toplamda dört bölümden oluşan mini dizinin başrolünde Six Feet Under'ın Claire'i Lauren Ambrose yer alırken, diğer rollerde Ellen Burstyn, James Woods, Geena Davis, Richard Dreyfuss ve Steven Pasquale gibi isimler karşımıza çıkıyor.

    Oyunculardan Geena Davis'in 1978 tarihli orijinalinden çok daha korkutucu olarak tanımladığı Coma; çalıştığı hastanedeki hastaların rutin ameliyatlar sırasında komaya girmesinin arkasında bir neden olduğundan şüphelenen ve araştırmaya başlayan Susan Wheeler'ı odağına alıyor.

    Bu arada dizinin, 2005 Güney Kore yapımı mini seri Coma ile bir alakası olmadığını da belirtelim. Coma bu akşam ve yarın akşam A&E'de ekrana gelecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top