Hesabım
    Bu Akşam 3 Yeni Dizi Başlıyor

    Dila Hanım, Kayıp Şehir ve Şubat..

    Yeni sezonun kendini en çok hissettirdiği akşam bu akşam olabilir. Zira 3 yeni dizi, bu akşam görücüye çıkacak. Star, Kanal D ve Trt1'in üç yeni dizisi, bu akşam aynı saatlerde yayınlanmaya başlayacak. Star'ın Dila Hanım'ı, Kanal D'nin Kayıp Şehir'i ve Trt1'in Şubat ilk bölümleriyle ekrana gelecekler ve bakalım gecenin galibi kim olacak? Tabii bu yarışta ATV'nin geçtiğimiz hafta başlayan Huzur Sokağı'nı da göz ardı etmemek lazım.

    Dila Hanım; bildiğiniz gibi 1977'de Necati Cumalı'nın eserinden beyazperdeye uyarlanan ve başrollerinde Türkan Şoray ile Kadir İnanır'ın yer aldığı filmin dizi uyarlaması. Bu kez başrollerde Erkan Petekkaya ve Hatice Şendil var.

    Kayıp Şehir; haftalardır dönen tanıtımlarıyla merak uyandırdı. İstanbul'un arka sokaklarında yaşanan hayatı, ayrımcılıkları, sefaleti ekrana taşıyacak olan dizinin başrollerinde; Gökçe Bahadır, Nik Xhelilaj, İlker Kaleli, Uğur Polat ve Ahmet Mekin yer alıyor.

    Son olarak Leyla ile Mecnun'un yapımcılarından Şubat bu akşam ekrana gelecek. Bildiğimiz Güzel ve Çirkin hikayesinin bir başka yorumunu izleyeceğimiz dizi bizi şehrin dehlizlerine ve orada yaşanan, yaşanmaya çalışan hayatlara götürecek. Başrollerinde Melisa Sözen, Musa Uzunlar ve Alican Yücesoy'un oynadığı Şubat, bu akşam 19.50'de Trt1'de.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top