Hesabım
    Şubat'a Leyla ile Mecnun Desteği Sürüyor [VIDEO]

    İsmail Abi'den "Kimbilir"

    Leyla ile Mecnun'un yapımcılarından yeni bir dizi denildiğinde çoğumuz heyecanlanmış ve merakla Şubat'ı beklemeye başlamıştık. Geçtiğimiz haftalarda yayına başlayan dizi, beklentilerimizi boşa çıkarmadı ve bir Onur Ünlü işi olduğunu yeterince hissettirerek bizi ekran başına bağladı. Böylece yeni bir kahramanımız oldu; Şubat!

    Dizi yeni başlamışken, kardeş dizi Leyle ile Mecnun'un da destekleri eksilmiyor. Öncelikle ilk bölümde Leyla ile Mecnun'un müziklerine imza atan Mehmet Erdem'i konuk oyuncu olarak gördük. Daha sonra Leyla ile Mecnun'un geçen hafta yayınlanan bölümünün bir sahnesinde; noterde sıra bekleyen İskender ve Erdal Bakkal açık olan televizyonda Şubat'ın tanıtımını gördüler ve İskender "tutar bu" diyerek Şubat göndermesini yaptı.

    Ve son olarak Şubat'ın ikinci bölümüne Aksakallı Dede Köksal Engür konuk olurken, Leyla ile Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin de söylediği bir şarkı ile desteğini verdi. Dizide yayınlanan "Kimbilir" şarkısını seslendiren İsmail Keskin'in yorumu sosyal medya tarafından da çok beğenildi. İşte o sahneler;

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top