Hesabım
    Bad Teacher Dizi mi Oluyor?

    Cameron Diaz ve Justin Timberlake'in beraber oynadıkları Bad Teacher ekrana gelme yolunda..

    Cameron Diaz ve Justin Timberlake'in başrollerinde oynadığı 2011 yapımı Kötü Öğretmen (Bad Teacher) isimli film, dizi olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre dizinin siparişini veren kanal CBS. 216 milyonun üzerinde hasılat elde eden Bad Teacher'ın dizi versiyonunun senaryosunu da, filmin yazarları Gene Stupnitsky ve Lee Eisenbergee Eisenberg üstlenecek.

    Filmin konusuna gelecek olursak; ağzı bozuk, acımasız, sıfırcı ve sarhoş öğretmen Elizabeth, öğretmen tanımlasına pek de uyan biri değildir. Zaten tüm amacı; birisiyle evlenip, ev kirası için çalışmak zorunda kalmamaktır. Sevgilisi tarafından terk edilince kancayı okuldaki zengin yedek öğretmen Scott'a takar. Fakat Scott'ı elde etmek isteyen bir başkası daha vardır ki, o da okulun en hanım hanımcık insanı Amy'den başkası değildir.

    Stupnitsky ve Eisenberg, uzun zamandır The Office'in yazar ve yapımcılığını sürdürüyorlar. Ve Ghostbusters III için de kolları sıvamış durumdalar. Bad Teacher'ın televizyon yayın haklarını geçtiğimiz yıl FX almıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top