Hesabım
    The Mindy Project'e Tam Sezon Onayı

    Ben&Kate'e 6 bölüm daha..

    Fox'tan, bu sezon yayına başlayan iki yeni dizi için güzel haber var. İlki The Mindy Project'in tam 22 bölümlük bir tam sezon onayı alması, diğeri ise yine komedilerden olan Ben And Kate'in 6 bölümlük sipariş daha alarak sezon bölüm sayısını 19'a çıkarması.

    Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken The Mindy Project'in kısa sürede aldığı tam sezon onayı, aslında çok da sürpriz değil. Hayatını iyileştirme, standartlarını yükseltme yolunda yaptığı listedeki adımları uygulamaya başlayan Mindy'nin hem özel hem de iş hayatındaki karmaşıklıkları anlatan The Mindy Project 25 Eylül'de başladı.

    Diğer komedi Ben&Kate ise küçük kızı Maddie'yi büyütmeye çalışan yalnız ve genç bir anne olan Kate ile, onun sorumsuz abisi Ben arasında geçiyor. Üç kişilik bu ailede, kimin kimi büyüttüğünü anlamak ise bir süre sonra zorlaşıyor.

    Fox Başkanı Kevin Reilly bu iki güzel haberi duyururken; komedi dizilerinde zeki senaryolar, cazip bir oyuncu kadrosu ve güncel ve gerçekçi bir his istediklerini belirtirken, salı akşamları için bunu başardıklarını eklemiş.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top