Hesabım
    Beren Saat "İntikam" İçin Geri Dönüyor

    Revenge'in yerli uyarlaması geliyor..

    ABC Family'nin soap opera tadında, bir intikam hikayesi anlatan dizisi Revenge ilk sezonunda büyük bir izleyici kitlesi yakalamış ve geçtiğimiz günlerde ikinci sezonuyla ekrana geri dönmüştü. Revenge'in anlattığı hikaye ile bizde de ekrana geri dönecek bir isim var; Beren Saat.

    Kanal D ve The Walt Disney Company Türkiye işbirliği ile ekrana gelmeye hazırlanan "İntikam" Revenge'in yerli uyarlaması olacak. 18 yaşındayken, o küçük bir kızken FBI tarafından tutuklanan nefret ettiği babası hakkındaki gerçekleri öğrenen ve o andan itibaren ailesine yapılanlar adına, babasının intikamı için büyüdüğü yere geri dönen Amanda Clarke'ın daha doğrusu artık Emily Thorne'un intikam hikayesini anlatan Revenge Türk izleyicinin seveceği türde bir dizi.

    2013'ün ilk aylarında ekrana gelmesi beklenen dizide Amanda/Emily karakterini oynayacak isim ise, çoğu izleyiciyi heyecanladıracak bir isim; Beren Saat. Beren Saat'e Daniel Grayson karakteri ile Mert Fırat'ın eşlik etmesi bekleniyor. İstanbul’da çekilecek olan dizinin Amerikan versiyonundaki Hamptons’ın yerini Boğaziçi yalıları alacak. Dizinin ilk sezonu orijinali gibi 22 bölümden oluşacak.

    The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Genel Müdürü Sinan Ceylan, “Popüler ABC dizisi ‘Revenge’in yerli yapımını Kanal D ile beraber Türkiye’de ekranlara getirmek çok heyecan verici” derken, Kanal D CEO’su İrfan Şahin ise dizi hakkında şunları söyledi: “Desperate Housewives’ın yerli yapımı Umutsuz Ev Kadınları'nın başarısının ardından, Kanal D’nin yaratıcı ve yenilikçi yapımcılık yaklaşımıyla beraber, sevilen Amerikan dizisi ‘Revenge’i yerel pazarımıza uyarlamaktan memnunuz. ‘Revenge’in birbirlerine karşı entrikalar çeviren ve beklenmedik olaylarla dolu bir kurgu oluşturan zengin ve göz kamaştırıcı karakterlerini Türk izleyicilere sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bu dizi hepimize, bazıları için intikam alana dek unutmanın mümkün olmadığını anımsatacak.”

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top