Hesabım
    Hatfields & Mccoys Digiturk'te

    25-26-27 Ekim'de

    İki ana, üç teknik kategoride Emmy ödülü sahibi, toplamda 16 dalda adaylığı ile bu yılın en dikkat çeken mini dizilerinden biri olan The Hatfields & McCoys Digiturk'te ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin başrolünde yer alan Kevin Costner, "Mini Dizi veya Tv Filmi En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanırken, Tom Berenger ise "Mini Dizi veya Tv Film En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülüne layık görüldü.

    1860'ların başı, Kuzey Amerika'nın doğusunda Batı Virginia ve Kentucky eyaletlerini birleştiren sınırın kıyısındaki iki aile arasındaki düşmanlığın, zamanla eyaletler arası bir savaş halini alarak kan davasına dönüşmesini konu alan dizi, konusunu gerçek hayattan alıyor. Dünya tarihinin en ünlü aile kavgalarından biri olan Hatfields ve McCoys kavgası hakkında, internet üzerinde birçok bilgiye ulaşmak mümkün.

    İşte bu beş Emmy ödüllü mini dizi, şimdi Digiturk'te ekrana geliyor. Ancak enteresan bir şekilde dizinin yayını için dizi kanallarından biri değil, sinema kanallarından biri seçilmiş. 25-26-27 Ekim'de üstüste üç akşam ekrana gelecek olan Hatfields & Mccoys, Moviemax Premier'de saat 21.00'de yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top