Hesabım
    Bir Zamanlar Osmanlı 2. Sezona Yine Galayla Başladı

    Dün akşam düzenlenen galada, yeni sezonun ilk bölümü izlendi..

    Geçtiğimiz sezonun ses getiren yapımlarından biri olan, Trt1'in Bir Zamanlar Osmanlı'sı ikinci sezona ilkinden de daha iddialı bir şekilde başlıyor. 5 Kasım Pazartesi akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, yayına başlarken yaptığı gibi ikinci sezonu da yine bir galayla karşıladı. Basın ve davetlilerden oluşan topluluk, dizinin oyuncuları ile beraber ilk bölümü izledi.

    İzmit'te dev bir film platosu haline getirilen Seka Fabrikası'nda çekimleri devam eden Bir Zamanlar Osmanlı'nın kadrosunda hayli büyük değişiklikler var. Başroldeki Türkan Şoray'ın yanısıra ilk sezonda yer alan Hazım Körmükçü ve Fırat Tanış ile beraber; başta Özcan Deniz olmak üzere, Aslıhan Güner ve Mehrnoush Esmaeilpour gibi yeni isimler kadroya dahil oldu.

    Dizinin yeni yönetmeni Abdullah Oğuz ve yapımcı Burhan Özkan'ın da katılımıyla gerçekleşen galada, başta Özcan Deniz, Fırat Tanış ve Hazım Körmükçü olmak üzere Aslıhan Güner, Mehrnoosh Esmaelipour, Yılmaz Şerif, Mustafa Uzunyılmaz, Bora Akkaş, Esra Özüver, Nurettin Sönmez, Mert Karabulut ve diğer oyuncular hazır bulundu. Türkan Şoray'ın katılmadığı gecede, gözler Sultan'ı aradı.

    Dizinin yepyeni bir çehreye kavuştuğunu söyleyen yapımcı Burhan Özkan, yeni sezondaki oyuncu kadrosu ve senaryoya çok güvendiğini belirtti.

    İşte Beyazperde.com'un da katıldığı renkli galadan objektifimize yansıyanlar;

    Haber ve fotoğraflar: Hande Kara

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top