Hesabım
    Tatar Ramazan Televizyon Yolunda

    Tatar Ramazan ile özdeşleşen Kadir İnanır, dizi sektörünün gidişatından hiç memnun değil..

    Dizilerin, romanlar ve filmlerden beslenmesi devam ediyor. Kimileri tutuyor, kimileri başarısız birer uyarlama olarak, tozlu rafların arasına kalkıyor ama sonuçta bıkılmıyor, usanılmıyor, uyarlamaya devam ediliyor. Geçtiğimiz iki sezonda Kadir İnanır'ın Türkan Şoray ile başrolü paylaştığı "Selvi Boylum Al Yazmalım" ve "Dila Hanım" dizi olarak ekrana geldi. Şimdi sıra üçüncüsünde.

    Kerim Korcan'ın öykü kitabı Tatar Ramazan önce tiyatroya, ardından sinemaya uyarlandı. Şimdi ise sıra televizyonda. TMC filmin Kadir İnanır ile özdeşleşen Tatar Ramazan'ı dizi olarak ekrana getireceği haberi konuşulurken, tam bu esnada İnanır'ın da katıldığı Malatya Film Festivali'nde düzenlenen basın toplantısında dizi sektörünü eleştirmesi dikkatleri çekti.

    Bu yıl 4 dizi teklifi alıp, hiçbirini kabul etmediğini söyleyen İnanır, dizi sektörünü eleştirirken aslolanın senaryo olduğunu, sektör orada yetersiz kalınca önce büyük yazarların romanlarına, sonra eski filmlere saldırılmaya başlandığını söyleyerek, uyarlamalara sıcak bakmadığını dile getirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top