Hesabım
    Bir İnternet Dizisi "Cadde: Kormanlar"

    Maskeni seç!

    Kupa Altı Yapım tarafından bir internet dizisi olarak hazırlanan Cadde: Kormanlar yola devam ediyor. 2013'te başta Marseille Web Fest olmak üzere birçok festivalde yarışacak olan Cadde: Kormanlar, Bağdat Caddesi'nde yaşayan üç belalı kardeşin maceralarını anlatıyor. Kormanlar'ın ezelden düşmanı Berber Efe'nin hapisten çıkması ve cadde çocuğu Baybars ile güçlerini birleştirmesiyle cadde tam bir savaş alanına döner. Düşmanları ile savaşan Kormanlar'ın tek bir kuralları vardır; o da asla silah kullanmamak.

    Doğa Can Anafarta'nın yönetmenliğini üstlendiği web dizisinin başrollerinde; Yiğit Uçar, Baybars Azizoğlu, Efe Kudu, Onur Akbulut ve Burak Ersu gibi amatör oyuncular yer alıyor. Dizinin şu an 13 bölümü turkweb.tv üzerinden izlenebilir durumda.

    Dizinin müziklerini yapan Sorma grubunun bir soundtrack hazırlığı içerisinde olmasının yanısıra, dizinin ilk sezonunun dvd'sinin de Haziran 2013'te çıkması planlanıyor. Önümüzdeki bölümlerde maskelerin ve kahramanların çoğalacağı Cadde: Kormanlar "Aile her şeyden üstündür." diyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top