Hesabım
    Ricky Gervais "Derek" İle Karşınızda [VIDEO]

    Gervais'ten yeni dizi..

    Derek, The Office, Life's Too Short, Extras gibi yapımların yaratıcısı İngiliz komedyen ve aktör Ricky Gervais'in yeni komedi dizisi. Pilot bölümü ilk olarak İngiliz kanal Channel 4'de yayınlanan Derek, Amerika'daki izleyiciler için de Netflix üzerinden online olarak yayınlanacak. Dizinin ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı.

    Ricky Gervais daha önce de beraber çalıştığı, ilk kez bir dizide sürekli rol alacak Karl Pilkington ile kamera karşısına geçiyor bu kez. Dizinin oyuncu kadrosunda Ricky Gervais ve Karl Pilkington'ın dışında Kerry Godliman, David Earl ve Brett Goldstein gibi isimler var. Senaryosunu da Gervais'in yazıp yönettiği Derek, 50'sine merdiven dayamış, huzurevinde çalışan şefkatli ve çevresindekileri mutlu etmek için yaşayan bir adamın dram öğeleri de taşıyan hikayesini ekrana getirecek.

    Ricky Gervais geçtiğimiz aylarda Netflix için; "Netflix gelecektir. Tv izleme alışkanlığı geçtiğimiz on yılda hayli değişti, bu da önümüzdeki bir sonraki aşama. İnsanlar artık sevdikleri programları nerede olurlarsa olsunlar izlemek istiyorlar." yorumunu yapmış ve Netflix ile yapılan anlaşmadan oldukça memnun olduğunu dile getirmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top