Hesabım
    The Walking Dead Showrunner'ını Yine Kaybetti

    Glen Mazzara görevinden ayrıldı..

    Geçtiğimiz yıl ayrılan Frank Darabont'un yerine The Walking Dead'in showrunnerı* olarak göreve gelen Glen Mazzara da, Darabont gibi dizideki görevinden ayrıldığını açıkladı. Mazzara yaptığı açıklamada; "The Walking Dead ekibinde showrunner olarak bulunmak harika bir deneyimdi. Ama üçüncü sezonun ardından artık yola devam etme zamanıdır. Hikaye ve hayranlar ile olan bağ hayal bile edemeyeceğim bir noktaya geldi. Bundan daha iyisi olamazdı. Bu yolculuğun parçası olan herkese teşekkürler." dedi.

    AMC yetkilisi ise; "The Walking Dead kanaldan 4. sezon onayını aldı. Aynı zamanda dizinin showrunnerı olarak görev yürüten Glen Mazzara ile karşılıklı olarak alınan bir karar neticesinde yollarının ayrıldığını üzülerek duyuruyoruz. Mazzara diziye yaratıcı bir şekilde rehberlik etti. Bu sıkı çalışmadan ötürü, AMC adına kendisine teşekkür ederiz." dedi.

    Böyle büyük bir değişikliğin dizinin gidişatını kötü etkileyebileceğini düşünenler olduğu gibi, daha önce Darabont'un da diziyi 2. sezonun ortasında bıraktığını ve The Walking Dead'in bu ayrılıktan yara almadan çıktığını söyleyenler de var.

    *Bir dizinin günlük bütün işleyişinden sorumlu olan kişi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top