Hesabım
    Aşk Kaç Beden Giyer'in Yeni Bölümleri Ocak'ta

    2. Sezon 3 Ocak'ta başlıyor..

    Yapımcılığını Seray Sever ile Hatice Soysev'in üstlendiği sitcom Aşk Kaç Beden Giyer? 2. sezonuyla Ocak ayında yine D-Smart 20. Kanal Max Smart HD'de ekrana gelecek. Genç ve şehirli insanın modern hayatı içerisinde yaşadıklarını eğlenceli bir şekilde ekrana yansıtan dizi, 3 Ocak'tan itibaren Pazartesi ve Perşembe akşamları 22.30'da yayınlanacak.

    Twitter, facebook vb. sosyal medya platformlarında mangalda kül bırakmayan, ama gerçek hayatta aradıklarını bulamayan aşk mağduru, kalbi kırık karakterlerin hayatlarına bir bakış atan Aşk Kaç Beden Giyer?'in yönetmenliğini Günay Koker, senaristliğini ise Serdar Oğuz yapıyor.

    Kadın erkek ilişkilerini gerçekci göndermelerin yapıldığı şehir komedisi Aşk Kaç Beden Giyer'in yeni sezonda oldukça ünlü konukları da olacak. Ömür Gedik, Yonca Evcimik, İpek Tuzcuoğlu ve Seray Sever, 2. sezonda karşımıza çıkacak olan ünlü isimler.

    Koray Erkök, Gözde Çetiner, Adıhan Şentürk ve Ayşın Yeşim Çapanoğlu'nun yer aldığı Aşk Kaç Beden Giyer? 3 Ocak'ta 21. bölümüyle dönüyor..

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top